Olen tavattoman tyytyväinen itseeni, kun vain puolen vuoden jahkailun jälkeen sain kuin sainkin ommeltua kummitytölle takin.

1005556.jpg1005558.jpg

Ei tuokaan nyt ihan vielä ole täysin valmis, kun helma on huolittelematta, napinlävet tekemättä ja napit ompelematta. Mutta huomattavasti paremmassa vaiheessa tämä on jos vertaa parin viikon takaiseen aikaan, kun takki oli vielä pelkkä viikattu kangas makkarin nurkassa.

Kuva on tosi huono. Sen siitä saa, kun yrittää yöllä ottaa kuvaa tekeleestään...

Enää mietityttää se, mahtuukohan tuo 2,5-vuotiaalle tytölle. Toivottavasti.

Itselleni surautin samalla uuden imetyspaidan.

1005553.jpg

Malli on hieman muunneltu Suuren Käsityölehden muutaman vuoden takaisesta imetyspaidasta. En voi sietää niitä pystyviiltoja, joten imetysaukkoratkaisu on mulla ihan eri. Toimiva tosin, mikä on se tärkein juttu.

Kangas vaikuttaa tosi hyvältä. Ilmeisesti siinä on ripaus viskoosia mukana. Ostin sen Eurokankaan palakorista - sieltä, josta yleensäkin teen parhaat löytöni :)

Näiden töiden lisäksi sain ommeltua vielä kolme taskuvaippaa juniorille. On vain sen verran eläväinen malli, että valokuvia on tosi hankala saada vaipoista käytössä. Yksi yritys on tässä:

1005573.jpg

Tätä retrokukkavaippaa tein yhden kappaleen, kun kangasta oli 50x50cm pala.

Ja keksin loistavan paikan ommella: lastenhuone. Tietenkin :) Kun lapset leikkivät jalkojeni juuressa, saan kaikessa rauhassa ommeltua. Ja nyt, kun pääsin alkuun, voin jatkaa samaa rataa - ainakin melkein ;)