Käsityörintamalla on ollut yllättävän hiljaista jo kuukaudenpäivät. Ompelukone ei ole surissut eivätkä puikot juurikaan kilkattaneet. Kesken on yksi Novitan syksyn lehdessä ollut malli (Taikajakku Kitten mohair -langasta), ja tietysti juuri vain kokoamista vailla. Tuota olen neulonut kesän aikana mm. pihalla puutarhakeinussa samalla kun olen vahtinut nuorimmaisen puuhia hiekkalaatikolla. Pari päivää sitten mohairin pörröisyys alkoi ärsyttää niin paljon, että kaivoin pari Seiskaveikan jämäkerää esiin, ja aloitin villasukan neulomisen. Ai että, miten ihanan jämäkältä lanka tuntuu ohuen mohairin jälkeen! Huomaa, että eletään syksyä, kun alkaa tehdä mieli neuloa sukkia jalkojen lämmikkeeksi :) Viime Anttilan reissulla nappasin ostoskoriin yhden uuden Nalle-kerän. Oranssin, ettei aurinko vain pääse unohtumaan ;)

Ompelupuolella hiljaisuus sen kuin jatkuu. Yksi puolihame odottelee vetoketjua yhä edelleen. Kahdesta trikookankaasta pitäisi leikata paidan kaavat, fleecestä parin takin kaavat lapsille. To do -pinossa on myös pari vanhaa pyyhettä, joista olisi tarkoitus surautella lisäimuja kestovaippoihin - vaikka meillä ei vaippaikäistä olekaan ollut kohta puoleen vuoteen. Ja pari vähän isompaa kangaskassia olisi myös tilauksessa.

Täytyypä vain odotella inspiraation iskemistä (vaikka sitä sanotaan, että 90% inspiraatiosta on oikeasti perspiraatiota...).

Kuvia seuraa, kunhan saan jotain valmiiksi ensin :)