Tässä 4/5 käsityöhaasteesta. Neuloin Online Linie supersocke 100 -langasta sukat Knittystä poimitulla Cirque-sukkien ohjeella. Puikkoina 2,5 mm bambusukkikset. Mallikuvion silmukkamäärä on 18 s, ja niitä mahtuu sukan varteen 4. Hieman tuli löysät, eli puikot olisivat saaneet olla vieläkin ohkaisemmat. Tai sitten olisi pitänyt tajuta poistaa pari silmukkaa tuosta mallikuvion keskeltä, jolloin tietenkään nuo ympyrät eivät olisi olleet noin näyttävät...

Lankaa jäi siitä 100 gramman kerästä n. 20 grammaa, eli ihan sellainen normaali määrä :)

Malli oli mukavan helppo ja joutuisa neuloa. Nämä sukat menevät tuohon melkein naapuriin, ystävän jalkoja lämmittämään :)

Vielä olisi yksi haastetehtävä viimeisteltävänä. Se ei olekaan neuletyö vaan ompelutyö, joten hieman on hankalampi löytää sopivaa koneaikaa. Mutta yrittänyttä ei laiteta ;)

 

*

Tämä seuraava ei ollut käsityöhaaste, vaan nimipäivälahja kummitytölle. Neuloa kilkutin samanlaiset pitsisukat kuin mitä tein omalle pikkuneidille :) Koko oli vain himpun verran isompi, jalkaterän pituus 18,5 cm. Ihan ei kerän loppu näihin riittänyt, vaan sain metsästää samaa lankaa useammasta kaupasta, että sain toisen sukan kärjen tehtyä valmiiksi.

Nämäkin neuloin siitä Nalle-langasta ja 2,5 mm puikoilla pistelin menemään. 

Seuraavaksi pitäisi ottaa puikoille villahousut pikkuneidille. Jos ne saisi valmiiksi ennen kuin talvi on ohi :)