Kaunis syysauringonpaiste inspiroi tallettamaan kameran muistikortille jotakin, vaikka keskeneräisistä töistä olikin kyse ;)

Ihan ekaksi näppäsin kuvan siitä kummitytön takista. Kesken se on edelleen. Tänään illalla olisi tarkoitus keskittyä vaativaan napinläpien ompeluun, ja helman huolittelen huomenna illalla. Suunnitelmissa on hoitaa se homma sellaisella päärmäysteipillä, niin ei tulisi (rumaa) tikkausta helmaan. Ensin pitää vain löytää sellaista teippiä...

1006957.jpg

Sitten se varsinainen keskeneräinen työ. Alussa oli tuo lila mohairlanka, jonka kaveriksi myöhemmin ostin valkoista pari kerää. Noista piti tehdä paita, mutta päädyinkin sitten siihen, että yritän vapaaneulonnalla saada valkoisesta mohairista aikaiseksi slipoverin V-pääntiellä ja lilasta teen jossain vaiheessa kauniin pitsineulehuivin. Jälkimmäisen malli tosin on vielä hakusessa, mutta se ei hidastane tahtia.

Valkoista lankaa on vielä yksi kerä jäljellä, joten nyt jo jännittää, pitääkö jostain hankkia tuota lisää, vai käykö niin hyvä tuuri, että saan slipoverin tehtyä kahdesta kerästä lankaa.

1006955.jpg

Ja sitten on nämä langat:

1006954.jpg

Tilasin reilu kuukausi sitten yllätyspaketin Vihreästä Vyyhdistä. Viisi kerää ihanaa Supersockea. Yhdestä kerästä olen jo tehnyt sukat, ne vihreät maastokuvioiset. Neljä vielä jäljellä. Yhtä pihtaan johonkin ihanaan, mutta nämä odottavat jo työstämisvuoroaan. Karamellivärisestä (oikealla) teen itselleni pipon. Ohjeen olen jo bongannut Suuren Käsityölehden viimeisimmästä numerosta. Kahdesta muusta tulee villasukat pukinkonttiin. Tai näin olen suunnitellut. Ihan varmasti lankaa jää tähteeksikin, ja niistä sopivasti yhdistellen suhauttelen lapsille villasukat ja -tumput. Mielellään ennen kuin talvi on ohi... ;)

Aah, ei käy aika pitkäksi ainakaan vähään aikaan.