Viikon loma on nyt päättynyt, ja käsityösaldona yksi neulottu paita (aikaisemmassa postauksessa) sekä 7 paria lämpöisiä villasukkia. Yhdet sukista neuloin nuorimmaiselleni, joka on mystisesti onnistunut hävittämään ne aikaisemmat pitsineulesukat. Lämmikettä kenkiin kaipasi hän, joten pikaisesti yhtenä iltana uudet sukat tikutin. 

Sain ystävältäni pussillisen Seitsemän veljestä  -lankoja (Polkkaa 3 eri väriä yhteensä 5 kerää, lisäksi Raitaa muutama kerä) luvattuani auttaa häntä ja neuloa lapsilleen villasukkia. Olin saanut luvan käyttää lankoja myös oman perheeni tarpeisiin, ja kun pikkuneiti ihastui yhteen langoista, neuloin keränlopusta hänellekin perusvillasukat. Mukavaa oli välillä neuloa ihan vain ajattelematta ja tarvitsematta seurata tarkemmin mitään tiettyä ohjetta. Ystäväni oli mitannut lastensa jalkaterien pituudet ja ympärysmitat, ja niiden mukaan annoin sitten mennä :) Seiskaveikka neuloutuu mukavasti sukiksi 3 mm sukkiksilla, ja jäljestä tulee sopivan napakkaa tällä vähän löysällä käsialalla. 

Olin hätäinen, ja ehdin pakata sukat postipakettiin ja viedä eteenpäin kuljetettavaksi ennen kuin muistin, että kuva olisi ollut kiva juttu. No, lankaa on vielä jäljellä ja niistä olisi tarkoitus tehdä lapasia, joten otetaan niistä sitten kuvia vähän enemmän :)

Näin alkoi jälleen (kiireinen) arki, joten saa nähdä, miten paljon tässä ennättää neuloa. Töihin pitäisi nimittäin saada tehtyä yksi hieman monimutkaisempi esiintymispukukin maaliskuun puolivälin esitykseen, joten taidan siirtyä enemmän ompelukoneen ääreen.