Tässä vielä kuva lapasista, jotka neuloin samaan pakettiin kolmen sukkaparin kanssa:

 

Lapasiin neuloin pintaneuleena kaksi sydäntä, sukissahan niitä oli yksi. Lanka oli siis 100% akryyliä (Fleur), puikot kolmosen bambut. Silmukoita muistaakseni 32. Ja ehdottomasti peukalokiilalla.

Lähetin paketin postitse viikko sitten torstaina, ja perjantaina sain viestin ystävältäni:

" 'Oi ei mitä ihanuuksia janka on tehnyt ! Äiti katso näitäkin villasukkia, ÄITIIII näissä lapasissa ja sukissa on sydämet ♥ Ja nää on vielä sopiviakin, miten voi olla :D' Siinä tiivistettynä E:n kommentit postin avattuaan.
Kiitos tuhannesti taidoistasi ja jaksamisestasi!
Nämä lämmittää äidin mieltä ja E:n varpaita/sormia, käytössä heti ;)"

En voi kieltää, etteikö tuosta tullut hyvä mieli :)

Sukkienneulomisen huumassani - ja löydettyäni lankaa, joka sopii ystävälleni kuin nenä päähän ;) - päätin ottaa käsittelyyn Saltkråkan-sukat. Olin pitkään etsinyt kivaa sukkaohjetta paksummalle langalle (kun ne yleensä ovat ohuttakin ohkaisemmalle langalle), ja tämä herätti kiinnostuksen heti. Sukista tuli mielestäni hienot :)

Lanka on Seiskaveikan jättiraitaa, puikkoina oli kolmosen bambut. Ohjetta muutin sen verran, että kiilakavennuksia tein jokusen enemmän, ja näin sain sukista istuvammat.

 

Ihana ohje! Varastossa on vielä kerä Seiskaveikan vaaleanpunaista lankaa, ja sen ajattelin käyttää itseeni. Mäkin haluan samanlaiset sukat ;) Ystäväni kommentti nähdessään sukat oli: "Oi, nämähän on kuin karkit!"

Lankaa meni näihin melkein koko kerä. Se, mitä jäi jäljelle, ei riitä enää mihinkään.