Pääsin tänään pyörähtämään Eurokankaassa pikaisesti. Tarkoitus oli ostaa uusi vetoketju siihen vaaleanpunaiseen pintaneuleeseen sekä napit vauvan nuttuun. Sainkin nuo hoidettua. Minusta nämä napit ovat aivan ihanat:

1067446.jpg

Ei kyllä ollut mikään yllätys, että kaupasta poistuin ostoskassissa paljon enemmän kuin mitä lähdin hakemaan. Niin käy joka kerta. Lapsi karkkikaupassa -efekti puskee päälle, enkä voi sille mitään. Tai voisin, mutta kun en halua voida :) Joten tässä suurin osa ostoskassin sisällöstä:

1067445.jpg

Mustakuvioinen kangas on palapuolelta, trikoota, jossa himppunen elastaania joukossa. Siitä saan tehtyä ainakin yhden imetyspoolon. Keskellä tumma luumunvärinen kangas on myöskin palapuolelta ja trikoota, ja siitäkin tullee itselleni imetyspoolo. Talvea varten on hyvä varustautua (sillä oletuksella, että saan nuo tämän talven aikana vielä tehtyä) ;) Oikealla harmaa kangas on polar fleeceä, ja siitä tein heti tänään kauppareissun jälkeen miehelle kaulurin ja itselleni kissapipon. Kuvia seuraa jos seuraa... Ohut satiininauha on tarkoitettu yhtiin neulomiini sukkiin tehosteeksi. Sukat löytävät tiensä pukinkonttiin ja sitä kautta lahjansaajalle reilun kuukauden kuluttua. Ja sitten on tuo vauvan nuttu ja siihen napit. Kuvassa näkyvien lisäksi ostin myös itseliimautuvaa heijastinkangasta, nylon-paikkakangasta (epätoivoinen yritys pelastaa esikoisen ja keskimmäisen Reimatec-talvirukkasista mitä pelastettavissa on), parit uudet kaavat (puseroita) sekä pieniä läpinäkyviä muovineppareita rattaiden verhoilua silmälläpitäen. Niin, ja sen vetoketjun, joka ei myöskään ole kuvassa.

Sisäinen shoppailijani koki - kuten näkyy - syvää tyydytystä tänään ;D