On taas se aika vuodesta, kun puikot ovat käyneet kuumana ja lahjoja on syntynyt :)

Äitini, anoppini ja natoni (siis miehen sisko, nykyään varmaan kutsutaan kälyksi) ovat kaikki jonkin sortin toimistotyöläisiä. Toimistoissa voi talvisin olla kylmä - ja miksei kesäisinkin, kiitos liian tehokkaan ilmastoinnin - joten sain hyvän lahjaidean: kämmekkäät.

Tähän ekaan bongasin ohjeen Ullaneuleesta, Ursus-kämmekkäät:

Lanka on Novitan Saanaa, suosituspuikkokoko huimat 6, itse käytin 3,5 bambuja :) ja lisäsin ohjeeseen pari silmukkaa, ettei tullut niin kireätä. Toinen muutos oli, että tein peukalokiilan. Tykkään niistä enemmän kuin pelkistä peukalon "aukoista".

Toisiin kämmekkäisiin muokkasin vähän tuota palmikkoa, ja tein peruspalmikon yhdeksällä silmukalla:

Näihin kahteen pariin meni lähestulkoon koko kerällinen Saanaa.

Kolmansiin kämmekkäisiin kaivoin lankavarastostani kaksi vuotta säästämäni kerän  Novitan Ainoa. Samaa lankaa, josta tuon kaksi vuotta sitten neuloin äidilleni joululahjaksi ponchon - sinne kylmään toimistoon ;) Puikot olivat tällä kertaa 4 bambut, muuten silmukkaluku sama kuin noissa muissakin. Ja halusin kokeilla yhden rivin hunajakennostoa. Ihan kivalta tuokin näyttää.

Vielä olis hirveä hinku neuloa parit sukat, mutta saas nähdä, riittääkö aika. Joululoma onneksi alkoi jo, mutta kun pitäähän sitä tehdä muutakin kuin neuloa - vai pitääkö... ;)