Pääsiäisen pyhät vierähtivät mökkeillessä Etelä-Savossa. Kuinka ollakaan, siellä oli ihan talvi. Vaikka kuinka olin yrittänyt olla huolellinen pakkaamisen kanssa, niin totta kai jotain oleellista oli unohtunut: villasukat. Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja ottanut pari kerää Seiskaveikkaa mukaan. Niistä neuloa kilkutin villasukat tarpeeseen. Ekoista ehdin saada kuvankin:

1406258.jpg

Kaksi muuta paria menivät suoraan käyttöön, joten jäi kuvat ottamatta.
Kuvan sukat on neulottu 4-veelle, ja ovat noin kokoa 25. Kantapään tein tiimalasina, varren resorin 1o (takareunasta), 1n. Jos vielä joku kertoisi, miten saada tuosta resorista sellaisen, että se pysyy käytössäkin napakkana, olisin tyytyväinen. Puikot 3,5, kun on tämä löysä käsiala.

Yhteensä reissussa tuli tehtyä neljä paria sukkia. Yhdet ovat vielä vähän kesken, kun aika loppui. Onneksi ne tulevat itselle hissuttelusukiksi. Otan kuvia sitten, kun saan sukat käyttöön.

Seuraavaksi pitäisi saada ommeltua kasaan puuvillatoppi esikoiselle, puuvillaneuletakki kuopukselle ja se naapurin palmikkoneule. Siitä tosin hihat ovat vasta puolivalmiit, joten ei ehkä kannattane mennä asioiden edelle. Ja sitten onkin aika kaivella lisää puuvillalankoja esille ja ryhtyä kilkuttelemaan itselle kesäksi puseroita. Mallit on jo katsottuina, samoin langat. Vielä, kun olisi riittävästi aikaa...