On ollut puhetta niistä pitkistä reisisukista... Sain tilauksen yhdeltä vanhalta ystävältä parista pitkiä sukkia sekä parista pitkiä säärystimiä. Hän toi langat (tosin jo maaliskuussa) ja kaiken remontoinnin ja "lomailun" ohella sain kuin sainkin nämäkin valmiiksi. Onneksi emme sopineet mitään määräpäivää ;)

Lankana on Seiskaveikkaa. Sukissa tummanruskeaa ja luonnonvalkoista, säärystimissä valkoista ja harmaata. Sukkien design on täysin omaani. Ystäväni toivoi suht leveää raitaa ja joustinneuletta nilkaan. Muuten sain sommitella neulepinnan kuten halusin. Löysin Ullasta hienon sydänkuvion, jonka otin sukkiin mukaan. Tajusin vain vähän liian myöhään, että kuvio tuli oikein päin, jos sitä katsoo silloin, kun sukat on itsellä jalassa :D No, mitä pienistä. Lankaa meni vajaat kerät per väri tähän pariin.

Yritin ottaa sydänkuviosta kuvaa, mutta aika laihoin tuloksin...

Säärystimistäkin tuli kivat. Tykkään etenkin tuosta väriyhdistelmästä. Mallineuleen bongasin Modasta 5/2011 (jossa on muuten tosi paljon ihania ohjeita!) ja sitä vähän sovelsin Seiskaveikkaa varten. Lankaa meni näihin vähemmän kuin sukkiin, ymmärrettävästi :)

Koska lankaa jäi vielä kerän verran per väri, sovin ystäväni kanssa tekeväni hänelle myös lapaset ja pipon. No, yllätys yllätys, työkiireet (myöskin käsitöitä ;) ) tulivat tähän eteen, ja nuo ystävälle menevät jutut ovat vielä vaiheessa. Mutta hiljaa hyvä tulee - ja onhan sitä joululomalla taas aikaa neuloa ;)