Muu perhe tykkää mennä rinteitä ylös-alas, itse en siitä niin välitä. Niinpä jättäydyn usein suosiolla huoltojoukkoihin :)

Näin hiihtolomalla lähilaskettelukeskus on meidänkin perheen osalta kovassa käytössä, ja vaikka kelit ovatkin tällä hetkellä hyvinkin lauhoja, lämpimien kaulurien tarve oli tänä aamuna akuutti. Onni onnettomuudessa tämä kauluritarve oli jo tiedossa, joten olin eilen ehtinyt käydä Eurokankaassa hakemassa fleeceä, joten ei muuta kuin kaulurin kaavat esiin, saumurin töpseli seinään ja ompelemaan.

Puolen metrin palasta sain 2 mustaa aikuisten kauluria. Miehelle :) Turkoosi pala oli arviolta 1,20 m, ja siitä tuli yhteensä 5 kauluria. Lapsille. Liilaa kangasta oli n. 1,70 m pala, ja siitä tein 4 kauluria, joista yksi on hieman muita pienempi. Nämäkin lapsille. Ja liilaa kangasta jäi vielä reilusti jäljelle.

Pari kolme vuotta sitten mies pyysi minua ompelemaan hänelle fleecekaulurin. Tein silloin kaavat ja harmaasta kankaasta ompelinkin yhden kaulurin (ja itselleni kissankorvapipon ;) ). Malli osoittautui niin hyväksi, että nyt samoilla kaavoilla huristelin menemään. Aikaa kaulurointiin kului pari tuntia. Ei mikään paha aika :)

Esikoinen sai uuden kaulurin mukaan rinteeseen, sillä sen tein hänelle ekana. Tässä näette tyytyväisen kaulurinomistajan :)

Nyt kaulureita riittää ensi talvellekin :)