Harjoitus taitaa tehdä mestarin. Nimittäin kun noihin aikaisempiin Baroque-sukkiin meni viikon päivät, niin nämä vastaavat neuloutuivat 3,5 päivässä. Toisaalta, DL on erityisen hyvä motivaattori ;)

Samat speksit kuin aikaisemmissakin sukissa. Väri vain eri, eikä ihan näin tummanruskea kuin tässä kuvassa.

Ihan oikeasti näin toisella kerralla malli oli selvästi helpompi neuloa kuin ekalla kerralla. Näitähän voisi tehdä jokusen parin lisääkin ;) Ja kiitos näiden sukkien, innostuin tilaamaan useamman kerän ohutta sukkalankaa Vihreästä vyyhdistä. Ihannehan olisi päästä itse lankoja hypistelemään, mutta kun Pikkukaupungista nämä lankakaupat puuttuvat, pitää turvautua nettiin ja klikkailla kivat langat postipaketissa kotiin...

Jotta ei aika kävisi pitkäksi, aloitin vielä yhdet uudet sukat. Nämä annetaan vasta Tapanina, joten aikaahan on ruhtinaallisesti. Lisäksi lanka on tuttua Seiskaveikkaa, joka neuloutuu joutuisasti.

*

Ai niin, sainpa itsekin mieluisan joululahjan vähän etukäteen. Oven taakse oli tuotu viikko sitten paperikassi, josta löytyi 9 kerää Rowan Felted Tweed -lankaa (50 g/kerä). Ehdotuksia otetaan vastaan, mitä langasta - joka on mulle ihan uusi tuttavuus - voi neuloa. Ajattelin pipoa ja sukkia, tai sitten jotain isompaa kirjoneuletyötä, kun jokainen kerä on erivärinen. Ehdotuksiin mielellään linkki ohjeisiin tai mallikuvaan :)

 

P.S. Esikoisen opettaja oli hyvin otettu tänään aamulla saamastaan joululahjasta (siis kori, jossa laadukasta punaviiniä, herkullista suklaata, hyvä kirja ja kauniit villasukat). Lähetti sähköpostia ja kertoi lahjan olevan todella mieluinen. Mikäs sen parempi kiitos :)