Vihdoin viimein sain valmiiksi mohairista aloittamani taikajakun. Sitä pyörylää tuli neulottua niin pihakeinussa kesällä kuin automatkoilla mökille. Koko pyörylä alkoi jo pursuta korvista ulos, ja neule olikin tauolla jonkin aikaa, kunnes päätin, että nyt teen sen valmiiksi. Ohje on Novitan talven 2009 lehdestä.

Pidän tuosta kovasti. Neuletta varten purin viime talvena tekemäni mohairneuleen, ja kyllä tämä kaikki oli sen vaivan arvoista :) Lankana siis Kitten Mohair, ja puikot muistaakseni nelosen pyöröt. Paljon mukavampi tätä oli neuloa pienemmillä kuin niillä vähän isommilla kutosen puikoilla. Kaikista inhottavinta olikin sitten neuleen kokoaminen, mutta ei siitä sen enempää...

Vähän huono kuva edestä, kun salamalla otetut paloivat ihan puhki. Hieno liskokoru löytyi korurasiasta, joka taas löytyi vuoden kadoksissa oltuaan yhdestä muuttolaatikosta. Sai kelvata, kun ei muitakaan rintarosseja esiin putkahtanut ;) Neule on ihanan lämmin ja kevyt. Tätä en ole ajatellut purkaa ;)

 

Samoihin aikoihin rykäisin vielä yhdet sukat Novitan Marjaretkestä. Tällä kertaa kokoa 41 ja lahjaksi.

Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta siinä nyt edes jotenkin näkyvät nuo köysipalmikot, joita noihin taiteilin. Omissa 38-koon jaloissani nuo eivät ihan pääse oikeuksiinsa kylläkään. Lankaa meni himpun vajaa kerällinen, ja kerähän on nykyään se 100g. Lahjan saaja ilahtui, ja se olikin tärkeintä.