Kas, on taas päiviä vierähtänyt edellisestä postauksesta. Tuossa kirjoitin jotain merenneitosukista. Sain ne valmiiksi ja sosiaalisen median kautta niille löytyi oikein sopiva omistajakin, hyvä ystäväni melkein naapurista :)

Ohje on Knittystä ja lanka Novitan Nallea. Ihan kivat noista tuli, mutta eivät sitten kuitenkaan minun makuuni :)

Koska noihin lankaa meni himpun yli kerä, ja piti siis ostaa se toinen kerä että sain nuo valmiiksi, pähkin jokusen tovin, mitä siitä jäljelläolevasta kerästä tekisin. Toinen hyvä ystäväni oli säärystimiä vailla, joten ei muuta kuin säärystimiä neulomaan.

Näihinkin poimin ohjeen Knittystä (se on mahtava ideoiden aarreaitta!!) ja vähän muokkasin. 

Harmillisesti lanka loppui taas kesken, mutta ostin lisäksi Nallea viininpunaisena, ja siitä saan sitten vielä jotkut kivat sukat jollekin.

Olin pitkään pihdannut vaaleanpunaista Seiskaveikkaa, joista sain loppukesän aikana neulottua Saltkråkan-sukat. Kuinka ollakaan, nämäkin löysivät hyvän kodin ystäväni luota, synttärilahjana :) Yhdestä kerästä sain tehtyä, ja vaikka näiden tekeminen minua ilahduttikin, niin antamisen ilo oli myös suurta.

Töiden takia sukkien neulominen muusta neulomisesta puhumattakaan on ollut hieman tauolla jälleen. Neulomisaikaa (ja mm. kotityöaikaa ;) ) vei kolmen viikon ajan aika tehokkaasti nimittäin vannehameprojekti, josta postaan ihan erikseen. Mutta muiden harrastusten väheneminen tietää kyllä sitä, että käsitöile aikaa löytyykin enemmän. Hyvä hyvä!